US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar  CNY  Canadian Dollar

Privacy verklaring

Privacybeleid
Onze winkel is toegewijd aan het beschermen van de privacy van onze klanten en de vertrouwelijkheid van de persoonlijke informatie van onze klanten te voorzien van ons. We gebruiken de informatie die we verzamelen om ervoor te zorgen dat orders soepel worden verwerkt. Wij willen graag de ervaring van winkelen bij onze winkel zo boeiende mogelijk te maken, maar op geen enkel moment zullen wij uw gegevens zonder uw voorafgaande toestemming. Om uw privacy beter te beschermen bieden wij het volgende beleid.
Customer Information Protection
Onze online winkel respecteert uw privacy. Wij niet verkopen, verhandelen of verhuren uw persoonlijke gegevens. We kunnen houden met informatie vrij wanneer wij geloven, in goed vertrouwen, dat een dergelijke vrijgave redelijkerwijs noodzakelijk is om (i) voldoen aan de wet (ii) af te dwingen of de voorwaarden van toepassing van een van onze gebruikersovereenkomsten (iii) de rechten, eigendom of veiligheid van onze gebruikers of anderen.
Credit Card Fraud Protection
Onze winkel maakt gebruik van verschillende credit card fraude preventie diensten, geleverd door onze online handelaar processor, om aankopen van onze winkel te verzekeren zijn niet frauduleus. Als je credit card informatie aan een aankoop te voltooien of te controleren van gegevens, maakt gebruik van standaard Secure Socket Layer (SSL) encryptie technologie om uw credit card te beschermen en beveiligen van uw transacties.
Hoe wij uw gegevens gebruiken
De persoonlijke gegevens die wij vragen is over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Bijvoorbeeld voor een credit card transactie hebben wij uw kaartnummer. Waar mogelijk proberen we ervoor te zorgen dat onze openbaarmaking van informatie aan andere organisaties is op een manier die niet persoonlijk individuen gaat identificeren.
Wij gebruiken uw persoonlijke informatie die we verzamelen om onze activiteiten uit te voeren en om u te voorzien van de best mogelijke producten en diensten. Om zo goed mogelijk te dienen u, kunnen wij uw persoonlijk identificeerbare informatie met andere leden van de familie van onze bedrijven en dienstverleners die ondersteunende diensten aan ons of die ons helpen de markt brengen van onze producten en diensten te delen. Dienstverleners, derde partijen die diensten verlenen namens ons, zijn contractueel beperkt in het gebruik van uw gegevens in een ander dan om ons te helpen om u te voorzien van de producten en diensten die beschikbaar zijn vanaf onze site manier.
We kunnen ook, in bepaalde gevallen, onthullen uw persoonlijk identificeerbare informatie wanneer we reden om te geloven dat het noodzakelijk is om u te identificeren, contact met u, of juridische stappen te ondernemen om uw rechten of de rechten van ons of anderen te beschermen. Wij kunnen uw persoonlijk identificeerbare informatie openbaar maken wanneer u ons vraagt ??om dit te doen of wanneer we geloven dat het wettelijk verplicht is.
Het oplossen van uw bezorgdheid
Mocht u vragen hebben over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.
Terug